Jelle Broothaerts Landmeter-expert

Over ons en u

Over ons

Jelle Broothaerts beheert zijn Landmeetkantoor in eigen naam, als merk op zichzelf. Hij helpt u met uw dossier van begin tot einde en gaat voor optimalisatie en verduidelijking. Inmiddels werd, samen met onze medewerkers, een ruime expertise uitgebouwd in diverse bouw- en vastgoedprocessen. Op een serene en heldere manier bieden wij uitleg en advies, ook bij ingewikkelde en delicate zaken. Wij werken waar nodig verzoenend en bemiddelend. Deze houding en positionering van het landmeetkantoor werkt op de lange termijn. Dat voelen we in de groei van ons kantoor en wordt bevestigd door het blijven en terugkeren van bestaande klanten. Het kantoor is neutraal en ongebonden, er wordt authentiek en integer gewerkt.

Regio

In de eerste plaats zijn wij een regiobedrijf. Via ons uitgebreide (professionele) netwerk zijn wij ‘lokaal verankerd’ in de ruime regio (15-20km) rond Mechelen. Onze dienstverlening kent echter geen grenzen.

Over u.

Kom via opmeting of via een waardebepaling te weten waar je staat met uw onroerend goed. In diverse fases van uw bouw of vastgoedtraject zijn wij inzetbaar. Van idee tot finish kan u op ons beroep doen. Uw eigendom wordt in beeld gebracht, uw vragen en onbekenden worden verduidelijkt. Uw eigendom wordt in ontwikkeling gebracht. Als u een Landmeter-expert inzet wordt een schakel geïntegreerd in uw bouw- en vastgoedprocessen, tussen projectpartners en mensen. U als overheidsbedrijf, lokale overheid, notaris, vastgoedmakelaar, projectontwikkelaar, aannemer, architect, particulier, advocaat, landbouwer, ondernemer, investeerder,… kan bij ons terecht.

Ereloon

Het inschakelen van een Landmeter-Expert voegt vaak waarde toe aan uw eigendom. Onze erelonen hangen af van de omvang en de moeilijkheidsgraad van uw dossier. Wij bieden u steeds een correct ereloonvoorstel op basis van onze standaardprijzen of onze offertes op maat, rekening houdende met een goede, volledige dienstverlening, niet gefocust op de laagste prijs. Heeft u zich al eens afgevraagd wat uw (meer)kost zou zijn als u ons niet (tijdig) zou inschakelen?

Onze sterktes

Onafhankelijk, integer en discreet

Wij leren u uw eigendom beter kennen

Uw hulpvraag krijgt onze zorg

Wij zetten in op verdere groei in expertise, groei in de diepte.

Onze dienstverlening kent geen grenzen

Die van uw eigendom leren we kennen.

Jelle Broothaerts Landmeter-expert

Waar?

Mechelen

Hombeek

Duffel

St Katelijne Waver

Kapelle-op-den-bos